SethP's webbplats - menyproblem

Varför funkar inte menyn?

Tja. Säg det? Jag råkade i alla fall ut för att menyn inte fungerade alls i min mobiltelefons webbläsare. Jag har en Samsung-mobil med Android 4.2.2 men vad detta innebär för den inbyggda (?) webbläsaren vet jag inte. Sådan tur är så fanns dock webbläsaren Chrome (utvecklad av Google) installerad på telefonen när jag köpte den, och i Chrome fungerar allt precis som det är tänkt.

Så mitt tips till dig är:
Använd Google Chrome eller kanske någon annan webbläsare. Google Chrome laddas ner (gratis så klart) och installeras på din Android-enhet från Play Butik. För Apple-produkter heter nerladdningstjänsten App Store, med förbehåll för att länken eventuellt pekar något fel för dig. Vad nerladdningstjänsten heter eller kallas för på andra enheter känner jag för närvarande inte till men det bör inte vara allt för svårt för dig att lista ut eller ta reda på.

I övrigt så finns alltid en länk till startsidan (hem) längst uppe på alla mina sidor (klicka på sajtens namn (SethP's)), så du kan alltid nå den här informationen därifrån.